От опаковки за бисквити до свински пръчици

Правилната гъвкава опаковка ще позволи на вашите клиенти да вземат лакомствата си със себе си, за да им се насладят където и да отидат. Опаковките за еднократна употреба или многократно затваряне предпазват от светлина и влага – което ги прави от съществено значение за запазването на продукта свеж. И с нашия богат избор от размери на гъвкави опаковки, можете да предложите точните количества, за да задоволите апетита на клиентите си.

Персонализирани опаковки за бонбони

Всеки с афинитет към сладките неща обича да се отдава на празнична почерпка или бърза похапване. Нашите гъвкави решения за печат на опаковки са идеални за малки фирми, които искат да пробият на пазара за бонбони и сладки. За да ви помогнем да изпъкнете на пренаситения пазар, ние гарантираме най-доброто качество на опаковки за бонбони, сладки и сладкарски изделия.

Опаковане на разядки

Днешните клиенти харесват семпли, хранителни разядки със здравословни и естествени съставки. Нашите брандирани опаковки за разядки помагат на вашите продукти да се открояват от всички останали марки по рафтовете. Независимо дали търсите опаковки за разядки или ядки, планирате да предлагате сухи миксове за из път или гранола хапки, сушени плодове и зеленчуци или печива като бисквитки и солети, с нашата лесна за използване онлайн система за конфигурация можете да позиционирате продуктите си в магазините за нула време.