Опаковането на домашни потреби вече е по-лесно

Голямото разнообразие от гъвкави опаковки може да се използва за пакетиране на течни препарати за пране и съдомиялни машини. Елиминирайки бутилката, можете да разширите своята клиентска база или да влезете в нови пазари. Брандираните опаковки за препарати за пране и други почистващи продукти, ще ви дадат визуално предимство и удобство за клиента.

Опаковки за почистващи таблетки

Таблетки за почистване на малки кухненски уреди, пералня, съдомиялна, водни охладители, овлажнители, бойлери, канализационни канали и тоалетни и други домакински приложения могат да се възползват от гъвкавите опаковки за многократно затваряне, устойчиви на влага. Богатият избор от размери на опаковките, ви позволява да предложите на клиентите си различни количества в зависимост от предназначението и случая.

Опаковки за почистващи прахове

Можем да ви предложим единна визия за цялата ви продуктова гама почистващи прахове за подове, шкафове, мебели, килими, автомобилни или други повърхности, които подсилват вашата марка на рафтовете на магазините. Започването на поръчка чрез нашата онлайн система е изключително лесно. Ние ще работим с вас, за да гарантираме, че опаковката за вашите почистващи продукти се откроява.