Опаковане на органични съставки

Пазарът на органични стоки процъфтява и гъвкавите опаковки са признати за най-добрата опаковка в индустрията. С деликатната естество и цена на тези висококачествени стоки, персонализираните опаковки за многократно затваряне ще запазят продукта без влага, светлина и миризми. Изборът на стоящи опаковки ще ви позволи да проявите творчество с марката си и да привлечете вниманието на клиента на рафтовете на магазините. Имаме екип за графичен дизайн, който може да ви помогне.

Гъвкави опаковки за органични съставки

Търсенето на основни, здравословни съставки нараства ежедневно. Тъй като потребителите търсят органични и хипоалергенни алтернативи като безглутенови или безплактозни продукти, иновативните предприятия се възползват от този нов пазар, избирайки гъвкави опаковки. Популярните приложения за нашите продукти включват например био сушени плодове и чиа. Те са чудесни за показване на вашите съставки, брандиране и подсилване вашия продукт като лидер в областта.

Опаковки за хранителни добавки

С нарастващите притеснения за здравето, потребителите избират органични добавки, защото не съдържат токсични химикали. Витаминните прахове, растителни протеини и органични енергийна напитка се съчетават перфектно с многократно затварящи се пликове, които предлагаме за опаковане на хранителни добавки, тъй като потребителите използват продукта всекидневно. С гъвкава опаковка можете да удължите срока на годност на вашия продукт, което е съществено за хранителните добавки.