Решения за гъвкави опаковки за храни

Консумацията на храни се променя. Като резултат от натовареното ежедневие, потребителите търсят бързи и здравословни решения, които могат да бъдат използвани навсякъде. Това означава, че хранително-вкусовата промишленост не само се адаптира към новите продукти, но трябва да вземе предвид и тяхното опаковане и съхранение. Въведете плоски и стоящи пликове с цип за храна. Леки, компактни и адаптивни към съдържанието си, този тип гъвкави опаковки бързо се превръщат в идеалното решение. Нещо повече – те могат да бъдат напълно персонализирани според вашата марка, добавяйки визуално предимство към практическата им привлекателност. 

Гъвкави опаковки с цип, като решение за хранителната индустрия

Защо да ограничаваме удобството на гъвкавите опаковки към крайния клиент?Производителите от хранително-вкусовата промишленост вече имат достъп до бърза услуга за поръчване на брандирани опаковки. Ние предлагаме бърза обратна връзка, която е направена по-лесна чрез онлайн конфигуратора на нашия сайт. Това означава, че всеки бизнес – от стартиращи фирми до утвърдени производители на храни, може да се възползват от това ново решение за качествено и удобно съхранение на храни. Представяте нов продукт на пазара? Пускате ограничено издание или промоционална кампания? Не е необходимо да имате големи обеми. Спестете време и пари с нашите гъвкави услуги за печат и форматиране на опаковки.

От опаковане на бебешки храни до опаковки за спагети

Можете да сложите абсолютно всичко вътре. Опаковки за бисквити, брашно, смес за палачинки, сирена без лактоза, подправки и други специализирани артикули. Изберете да отпечатате вашия дизайн върху качествена, гъвкава, пресонализирана опаковка за храна, подчертавайки вашата марка и идентичност, превръщайки я в лидер на пазара.